Fotogalerij online! En natuurlijk meer nieuws…

Ja je leest het goed. Ook al staat er nu nog bijna niks in (alleen wat foto’s van vorige week vrijdag in Kampen), maar de fotogalerij staat online. Nu zal deze door de tijd heen natuurlijk wel gevuld gaan worden. Ook in 2018 moet er natuurlijk weer gevist worden, tenminste, dat zeggen we heel stoer. De praktijk wijst uit dat het lang niet zo vaak gebeurd als we zouden willen maar goed. Uiteraard komen er meer foto’s bij in!

Brengt me meteen bij het volgende. Natuurlijk is er in het verleden ook een visje gevangen en heb(ben) ik/we uiteraard leuke (buitenlandse) tripjes gemaakt. Dus zo nu en dan zal er vast wel een album/verhaal van ‘vroeger’ geplaatst worden. Zo ben ik onder andere een week wezen karpervissen in Frankrijk en zijn we een week naar Ierland geweest om het daar vanuit de boot in zowel zoet als zout water te proberen.

Dus… Momenteel is het nog kaal, er gaat zeker veel meer komen! En natuurlijk, ook al zitten we ondertussen alweer 5 dagen in het nieuwe jaar, een heel goed visrijk 2018!